Алгоритъм: успешна формула за това как един мъж да спечели сърцето на една жена

Начало/Wellnesspreneurs/Алгоритъм: успешна формула за това как един мъж да спечели сърцето на една жена

Разкажете ни за себе си.

Ние се занимаваме с психология и психотерапия и често в работата си ставаме свидетели на погрешната интерпретация на сигналите в комуникацията между мъжете и жените. Алекс и Вили са психолози, които в практиката си често се сблъскват с объркването в общуването между мъжете и жените. Димитрина е психотерапевт от 10 години и в кабинета си е слушала безброй жени, които са разказвали своите вълнения и разочарования. Ние всички работим чрез метода на психодрамата – метод, даващ на човек възможност да преиграе различни ситуации, които са спънка в живота му. Разбира се, с този метод се работи на много по-голяма дълбочина, но в случая ние предлагаме варианти, в които хората да могат да се усетят в една такава страшна ситуация и по този начин да я проумеят по-добре. След като стане позната, в следващия момент тя става и по-лесна за разгадаване.

За нас това е много ефективен метод, много креативен. А едно от нещата, на които залагаме, е спонтанността и креативността в свалките.

Какво е Algorithm

„Алгоритъм“ е съвкупност от последователни, ясни и прости стъпки, отвеждащи към определена цел. Или иначе казано – успешна формула за това как един мъж да спечели сърцето на една жена.

Идеята се основава на еволюционната гледна точка, според която мъжът е ловец, а жената – неговият трофей. По природа мъжът преследва, обича да се конкурира и да печели в своите състезания. „Алгоритъм“ му дава възможност да експериментира и да не се страхува да изпробва нови неща. Ние подпомагаме затвърждаването на увереността и усещането за себестойност на участниците в нашите семинари. Тези качества могат да бъдат замаскирани за кратко от добрия външен вид, но това не е предпоставка истински да се достигне до жената. Искаме да събудим активната натура на мъжа. Да разкрием пред него, че той сам раздава картите си, с които може да спечели всяка жена. За да може топката да остане в неговото поле, където и трябва да бъде.

Ще разкодираме женското поведение и как той по-лесно да се ориентира по сигналите, които му изпраща една жена. Ще му покажем как да подходи към нея в различни ситуации – бар, ресторант, офис, спирка и т.н. Как да води разговор, как да я провокира и как да я впечатли. Ще подчертаем важността на невербалната комуникация и сигналите, които той самият изпраща. Ще отговорим на много въпроси, като например: защо жената обикновено казва първо „не” и какво всъщност означава това. Нашите семинари дават възможност за истински преживявания, тъй като подбрани момичета дават индивидуална обратна връзка на всеки участник, след като той приложи научените подходи и техники към тях. Това дава възможност на мъжа да подобри себе си и се отразява изключително позитивно на качеството на неговия живот.

Как възникна идеята?

Докато бях на един борда на един круизен кораб, по време на приятна вечеря, съпроводена от задушевни разговори с приятели, у мен съвсем спонтанно се зароди идеята (Диди). Скоро след това трите започнахме своите съвместни проучвания за това какво търси една жена у един мъж, какво я впечатлява и какво би я накарало да избере него пред всички останали. Събра ни общата идея да споделим с мъжете как да разчитат знаците, които дамите изпращат, как да разберат какво искат жените и как да спечелят женското сърце. Понякога двама души имат едно и също нещо наум, но го изразяват по различен начин, което, в повечето случаи, води до неразбиране. Сред мъжете върлуват митове, че ако се държат зле с една жена, тя ще бъде тяхна. Това е валидно само в някои ситуации, свързани по-скоро с проблеми с привързаността и обвързването. При всички положения обаче това не води до успешни свалки и щастливи взаимоотношения.

Как решихте да насочите услугите си само към мъжете?

И като жени, и като професионалисти знаем добре колко объркващи и нелогични могат да бъдат жените. Ето защо решихме да улесним и двата пола в комуникацията помежду им. Мъжете ще се чувстват по-уверени и пълноценни, защото ще се усетят в естествената си роля на ловци, а жените ще получат точно това, от което имат нужда и което търсят у един мъж. В този смисъл, услугата ни е и за двата пола. Обмисляме и още нови проекти, свързани с успешна първа среща, успешна връзка, както и семинари за жени.

Какви тенденции наблюдавате в днешно време-по-трудно ли е за мъжете да впечатляват жените?

Всъщност не чак толкова. Понякога ролите се объркват, жените се опитват да бъдат мъже и за мъжете става по-трудно да стоят в своята позиция, но затова ние сме разработили алгоритъм, по който те да заинтригуват жената комплексно. Истината е, че жените могат да бъдат разбрани и докоснати много лесно, стига да знаем какви са техните потребности и желания. Всички жени обичат да се чувстват специални и обгрижвани, да се забавляват и да бъдат желани.

Кои са най-големите предизвикателства пред мъжете днес по отношение на ухажването на дамите?

В нашите фокус групи забелязахме няколко тенденции. Наш участник, например, от притеснение често говореше доста несвързани неща, с които по-скоро предизвикваше объркване, отколкото добро впечатление. Срещаше трудност дори тогава, когато искаше да направи комплимент. За него създадохме индивидуален алгоритъм, с който да се справя при заговарянето на жени. Научихме го как много лесно да прави комплименти на различни жени, като избягва клишираните фрази и набляга на детайли от тяхното облекло до поведението им. Например – харесвам зеления цвят, а и на теб ти стои наистина много добре.

Друг наш участник имаше прекалено агресивен подход и се наложи, чрез обратна връзка, да му покажем, че трябва да намали темпото, ако не иска да бъде отпращан всеки път. Той подхождаше доста арогантно, в следствие което по-скоро объркваше жените и те се чувстваха некомфортно. Така или иначе, както за мъжа може да е притеснително да заговаря, така и жената може да изпитва определена доза притеснение.

Като цяло, основното притеснение, което всички споделят, е, че може да бъдат отпратени. Преодоляването на този страх е нещо, на което отделяме голямо внимание по време на семинарите. Важно е да се знае, че не е нужно отказът на жената да е лично отправен към мъжа. Може в този момент на нея да й се е случило нещо неприятно – да се я уволнили от работа или да е разбрала, че са я излъгали за нещо, и въобще да няма настроение и желание да се запознава с когото и да е било.

„Не позволявай страхът да докоснеш топката да ти отнеме удоволствието от играта!“

Какви интересни неща предстоят скоро при вас?

Семинарът, който проведохме през юни, беше много зареждащ както за участниците, така и за нас самите. Нямаме търпение да дойде краят на юли, когато ще проведем следващото си обучение в София. На нашия сайт: www.algoritum.com, може да се намери актуална информация за събитията ни и за всичко, което предстои.

2017-05-25T11:59:54+00:00 17 юни, 2016|Категории: Wellnesspreneurs|0 коментара

Напишете вашия коментар